Over Vixy

VIXY is een innovatief videosoftware bedrijf dat uitgevers en eigenaren van videocontent in staat stelt video op een professionele manier te beheren, publiceren en analyseren. Het krachtige VIXY videomanagement systeem werkt zowel op desktops, mobiele apparaten, tablets, als TV set-top boxes. Met een gedreven team van ervaren ontwikkelaars en videomarketeers werkt VIXY aan slimme en mooie digitale media innovaties. Gepassioneerd helpt Vixy organisaties bij de volgende stap in hun videocontentstrategie.

De uitdaging

Vixy groeide snel en werd opgemerkt door verschillende partijen die geïnteresseerd waren in participatie, waaronder NEP. Het management van Vixy wilde graag toewerken naar een samenwerking en schakelde SunriseCompany in om inzicht te verkrijgen in de waardering en voor advies tijdens de onderhandelingen.

Wat we gedaan hebben

Waardeanalyses uitgevoerd in verschillende scenario’s en begeleiding bij de onderhandeling van de term sheet.

"SunriseCompany heeft een heldere visie op de waarde van ons bedrijf gevormd. Ook hebben ze ons tijdens de voorbereiding van de onderhandelingen bijgestaan, waardoor wij onze investeringsopbrengst hebben kunnen optimaliseren."

-Managing Partner & Founder. Vixy