Over OneDayOnly

OneDayOnly is de snelst groeiende online flashdeal site van Zuid-Afrika, die dagelijks de meest aantrekkelijke deals aanbiedt in categorieën als consumer electronics, huis & tuin, outdoor en speelgoed. Sinds de lancering in 2010 is het platform uitgegroeid tot een onderneming die dagelijks een uitgebreid klantenbestand bereikt, >10 deals aanbiedt en waaraan >45 medewerkers werken.

De uitdaging

De oprichters worden regelmatig benaderd door mogelijke kopers en staan voortdurend voor strategische keuzes met betrekking tot de lange termijn ontwikkeling van de onderneming. SunriseCompany werd gevraagd om een visie te schetsen op de markt en mogelijke toekomstscenario’s.

Wat we gedaan hebben

Analyse van de huidige status van de onderneming en geidentificeerd wat de belangrijkste drivers voor groei zijn. Vervolgens hebben we een plan opgesteld om verdere groei te realiseren en een serieuze positie in de Zuid-Afrikaanse e-commerce markt te claimen. Ook is een highlevel forecast van de financiele ontwikkeling opgesteld, dat het ambitieniveau van het management reflecteert.

"SunriseCompany heeft in zeer korte tijd een heldere visie neergezet op de groeipotentie en waarde van onze onderneming. Het is erg waardevol geweest dat hij deze meerjarige visie, heeft vertaald naar heel concrete vervolgstappen waarmee we dezelfde dag nog aan de slag konden."

- MD & Founder. OneDayOnly.co.za