Onze maatschappij maakt momenteel verschillende transities door, die in alle industrieën voelbaar zijn. Ontwikkelingen als de energietransitie, digitalisering en toepassingen van data hebben (vroeger of later) invloed op iedere onderneming. Dit leidt tot uitdagingen, maar biedt zeker ook kansen. SunriseCompany helpt ondernemingen om deze kansen te grijpen en concurrerend te blijven door te innoveren.

Hoe wij innovatie versnellen

Innovation spark sessie

Je weet dat ook binnen jullie onderneming innovatie noodzakelijk is, maar waar te beginnen? We helpen jouw team om jullie ambitie scherp te krijgen en goede ideeen te genereren, waarbij we gebruik maken van diverse methodes om creativiteit te activeren.

Binnen 1 dag jullie ambities op het vlak van innovatie scherp?

Neem contact op
Service design

Waar geïnnoveerd wordt ontstaan kansen voor nieuwe manieren van interactie met de klant. Dit vraagt een aanpassing aan de organisatie, competenties en tooling. Wij helpen jullie om deze nieuwe manier van dienstverlening te ontwikkelen.

In een compact programma jullie nieuwe serviceconcept vormgeven?

Neem contact op
Test, valideer & itereer

Wanneer ideeën tot leven beginnen te komen, breekt de tijd van experimenteren aan. We kunnen werkende prototypes of demos creëren en de innovatie toetsen bij relevante stakeholders. Met feedback kan het product of dienst vervolgens verbeterd worden. 

Hulp nodig bij het omzetten van jullie idee naar een oplossing?

Neem contact op

Cases

Operatiekamers sneller open door validatie in 1 dag

Interflow realiseert, beheert en valideert o.a. cleanrooms en operatiekamers. Tijdens de validatie van een operatiekamer is de OK tijdelijk buiten gebruik. Aangezien Interflow ernaar streeft haar dienstverlening continue te verbeteren en validatie een belangrijke driver voor groei is, heeft de onderneming geinvesteerd in de schaalbaarheid van deze activiteiten. Als onderdeel van het groeiprogramma is een webapplicatie ontwikkeld waarmee het validatieteam nog dezelfde dag rapportages kan opleveren aan de klant. De OK kan hierdoor sneller weer in gebruik genomen worden!

Verbeteren vastgoedbeleving door Smart Building services

Als uitkomst van het strategieprogramma met SunriseCompany, werd de opkomst van big data en IoT geidentificeerd als mogelijke kans voor BAM FM. Er zit echter nogal een stap tussen ‘iets doen met big data’ en creeeren van meerwaarde voor de klant. Vandaar dat een innovatieproject is opgestart, gericht op de ontwikkeling van Smart FM serviceconcepten.

Verbinden vraag & aanbod kantoorruimte

In 2011 onstond het idee om een digitaal platform te ontwikkelen, waarop kantoorruimte gedeeld kon worden. Onder invloed van de crisis besloten grote organisaties hun vastgoedportefeuille terug te dringen. Tegelijkertijd was er een toename van startup activiteit en werden leegstaande panden herontwikkeld tot deelkantoren. Het DeskMatch platform verbindt aanbieders van kantoorruimte en flexwerkers op zoek naar de leukste, voordeligste, meest inpirerende werkplekken.

Vrijblijvend sparren over uw kansen door (digitale) innovatie?
Bel: 020 215 70 32
Contact