Over Boon Edam

Koninklijke Boon Edam Groep heeft wereldwijd een leidende positie in de markt voor draaideuren en biedt een zeer uitgebreide en innovatieve range aan complementaire entree-oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edam, van waaruit nog steeds het grootste deel van de producten worden gefabriceerd en nieuwe producten worden ontwikkeld. Klanten worden bediend vanuit vestigingen in Europa, Azië, Amerika en via een netwerk van exclusieve distributeurs in tientallen andere landen.

Wat we gedaan hebben

SunriseCompany heeft het managementteam van de Nederlandse verkooporganisatie begeleid bij het strategisch planning proces, een roadmap met projecten opgesteld en diverse business cases ontwikkeld. Een van de geslaagde projecten betrof het opzetten van de schuifdeuren business met eigen assemblagefaciliteit.

"SunriseCompany heeft ons zeer goed begeleid tijdens de ontwikkeling van ons strategisch plan en groeiprogramma. Ze begrijpen snel wat de sterkten en zwakten van de organisatie zijn, geven duidelijk prioriteiten aan en houden goed structuur en vaart in het proces, rekening houdend met de snelheid van ons bedrijf"

- Managing Director. Boon Edam Nederland