Over BAM FM

BAM FM levert een volledig pakket aan kwalitatief hoogwaardige facilitaire diensten, waaronder technisch beheer en onderhoud, klimaat, receptie en schoonmaak. Met het uitgebreide netwerk van eigen servicemedewerkers en betrouwbare partners is BAM FM lokaal aanwezig en landelijk actief. De organisatie fungeert als strategisch & tactisch onderhoudspartner binnen geselecteerde markten waar de onderneming uitgebreide kennis van het klantproces heeft. BAM FM verbetert haar dienstverlening continue en streeft naar langdurige samenwerking met de klant gericht op gedeelde winst en groei.

De uitdaging

Vanuit het hoofdkantoor kreeg BAM FM de uitdaging om een plan op te stellen voor het verdubbelen van de omzet in een periode van 3 tot 5 jaar.

Wat we gedaan hebben

In samenwerking met het managementteam heeft SunriseCompany een strategisch plan ontwikkeld, waarin de ambitie en doelstellingen voor de komende jaren zijn belicht. Daarnaast zijn prioriteiten gesteld in het nastreven van kansen en is een programma van projecten opgesteld om de realisatie van de ambitie vorm te geven.

"SunriseCompany gaat zeer betrokken te werk en stelt prikkelende vragen om de visie aan te scherpen. Het proces heeft ons verschillende inzichten gebracht die geholpen hebben om strategische keuzes te maken. Hierdoor zijn meerdere ideeën die al langer bestonden in concrete acties omgezet."

- Directeur. BAM FM