Of we jouw team nu begeleiden bij een strategietraject van A tot Z of bij het ontwikkelen van een ambitie in 1 dag: pragmatisme is bij onze dienstverlening altijd het uitgangspunt.

Ambitie-in-1-dag

Met jouw management team visualiseren we jullie ambitie, waarmee we jullie ideale toekomst in beeld brengen. We identificeren uitdagingen en kansen en formuleren bewegingen die de onderneming in gang kan zetten om de ambitie te realiseren. Na deze dag is een gedeelde visie op de toekomst ontstaan die richting geeft aan jullie groeipad.

Kennismaken?

Neem contact op

New business: what’s the case

We bewandelen een pragmatische route om met jouw team het toekomstig business model te ontwerpen. Wanneer gedefinieerd is wat de nieuwe business inhoudt, besteden we aandacht aan hoe het gerund zal gaan worden. Met die uitgangspunten verzorgen wij waardevolle inzichten in de financiele impact. Dit bespoedigt het besluitvormingsproces en versnelt de ontwikkeling van jullie nieuwe activiteiten.

In korte tijd een concreet business plan voor jullie nieuwe product of dienst?

Neem contact op

Sunrise strategy program

Wij begeleiden je door een compleet (maar pragmatisch) strategietraject; van ambitie tot executie.  Een gedeelde visie binnen je management team geeft richting en vomt een startpunt voor de groeifase. We vertalen een passende strategie in een roadmap met concrete implementatieprojecten waar de onderneming direct mee aan de slag kan. Uiteraard kunnen we ook begeleiding bieden bij de uitvoering om te zorgen dat het plan van papier komt.

Behoefte aan richting maar geen zin in papieren tijgers? 

Neem contact op
Strategieontwikkeling

Identificeren van groeikansen en formuleren van een strategie die past bij de organisatie

Digitale transformatie

Creëren van onderscheidend vermogen in het business model door digitalisering

Ontwerp proposities

Nieuwe producten of services ontwikkelen, die invulling geven aan de groeistrategie

Corporate venturing

Opzetten van een startup met een businessmodel dat past bij veranderde omstandigheden in uw markt.

Strategische partnerships

Selecteren, structureren en onderhandelen van partnerships met marktpartijen

Omnichannel strategie

Optimale klantervaring & -bediening via zowel traditionele als nieuwe kanalen

Case: Boon Edam

Koninklijke Boon Edam Groep heeft wereldwijd een leidende positie in de markt voor draaideuren en biedt een zeer uitgebreide en innovatieve range aan complementaire entree-oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Edam, van waaruit nog steeds het grootste deel van de producten...

Bekijk case
Sparren over de vervolgstap in de groei van uw onderneming?

 

Bel: 020 215 70 32

Neem contact op