Over Interflow

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep.

De uitdaging

Toen Interflow de ambitie had om de omzet in 3 tot 5 jaar te verdubbelen, bereikte SunriseCompany de vraag om het MT te helpen deze ambitie waar te maken.

Wat we gedaan hebben

In samenwerking met het managementteam heeft SunriseCompany een groeiplan ontwikkeld, waarin een realistische ambitie en concrete doelstellingen zijn opgenomen. Daarnaast is er begeleiding aan het MT geboden bij de uitvoering van het groeiprogramma.

“SunriseCompany is vanaf de eerste dag op een opvallend actieve manier aan de slag gegaan met het Operationeel plan, waar ons MT een start mee had gemaakt. Zoals het vaak gaat moeten plannen worden uitgewerkt en verwezenlijkt met de winkel open en in ons geval ook nog eens een heel drukke winkel. SunriseCompany heeft alle betrokken teams en medewerkers voortdurend ondersteund en waar nodig bijgestuurd aan de hand van beschikbare budgetten. De uitwerking van ons operationele plan is succesvol verlopen wat in hoge mate te danken is aan de inspanningen van SunriseCompany”

- Managing Director. Interflow