Over The Food Line-up

The Food Line-up ontwikkelt innovatieve catering concepten en serveert in opdracht van corporates, locaties en eventbureaus duurzaam eten en drinken. De onderneming bestaat uit food fanaten, innovatieve voorlopers en conceptbouwers. De catering concepten zijn een mix van frisse ideeën, waanzinnig lekkere specialiteiten en service van kop tot staart. Elke klant krijgt zijn of haar eigen Line-up die bestaat uit verschillende chefs en specialisten, barren, aankleding, randprogramma & bijzondere extra’s.

The Food Line-up maakt van catering een groot culinair spektakel en tilt op deze manier evenementen zowel creatief als inhoudelijk naar een hoger niveau.

De uitdaging

Door de snelle groei die The Food Line-up doormaakt, hebben de oprichters niet voortdurend tijd om de ontwikkelingen van de onderneming op lange termijn te overzien. Regelmatig wordt SunriseCompany gevraagd om mee te denken over de strategie en het creëren van waarde.

Wat we gedaan hebben

Analyse van de ondernemingswaarde en strategisch advies ten behoeve van optimalisatie van de waarde.

“Naast het feit dat de inhoud en rapportages altijd goed en netjes zijn, is vooral de persoonlijke betrokkenheid en de tips om waarde te creëren erg waardevol voor ons. Wij werken graag samen met SunriseCompany!”

- Eindbaas. The Food Line-up